EuroJackpoton nyert már?

EuroJackpoton nyert már?

Utolsó frissítés: 2024.07.19.

Ellenőrizheti, hogy az Ön által választott számkombináció nyert-e már a múltban. A keresés az EuroJackpot magyarországi kezdetétől (2014. október 10.) a mai napig tart. A számok tetszőleges sorrendben megadhatók, nem szűkséges növekvő sorrendben lenniük.

EuroJackpot játékban 5+2 számot kell megadni. Az A mező számainak 1 és 50 közé, a B mező számainak 1 és 10 közé kell esniük.

Elképzelhető, hogy az Ön által megjátszani kívánt számkombináció nem régiben ki lett sorsolva. Igen kicsi a valószínűsége, hogy még egyszer ki fogják sorsolni a következő száz évben. Ebből kifolyólag, érdemesebb lehet olyan számokkal játszani, amikkel még nem volt telitalálat. Persze minden sorsoláson, minden nyerőszám egyenlő eséllyel indul, így nem lehet kizárni azt sem, hogy a következő héten nem ugyanazokat számokat fogják kihúzni, mint az előzőn, de a tapasztalatok, és a véletlenszerű eloszlások inkább azt mutatják, hogy jobb olyan számokat megjátszani, amik még nem nyertek.

Milyen számkombinációt érdemes megjátszani?

EuroJackpot esetén nem valószínű, hogy létezik olyan számkombináció, amivel még nem volt három találat se, de olyat még lehet találni egy kis kitartással, amellyel nem volt négy találat Magyaroszágon. Egyes szerencsevadászok úgy gondolják, hogy jobb olyan számkombinációkat megjátszani, amik még nem lettek "elkoptatva". A statisztikák azt mutatják, hogy kellően sok sorsolás esetén minden számkombinációnak elő kell fordulnia épp úgy, mint ahogy minden egyes számot kisorsolnak előbb-utóbb.

A probléma csupán annyi, hogy meglehetősen sok nyerő kombináció létezik. EuroJackpot esetén 95.344.200 db. Ha úgy gondoljuk, hogy kétszer ugyanaz a számsor nem jöhet ki, és figyelembe vesszük, hogy egy évben 52 sorsolás van, akkor 1.833.542 évet kell várni mire minden egyes kombináció egyszer előfordul. EuroJackpot játékot 10 éve rendezik, így nem valószínű, hogy van olyan kombináció, ami ezidáig kétszer ki lett már húzva, de pár 10.000 év múlva biztos lesz ilyen.

Ugyanakkor azt is leszögezhetjük, hogy rendszeresen el szokták vinni a főnyereményt, és az is biztos, hogy aki nem próbálkozik, az nem is nyer.

A fenti kereső mezőbe írja be a megjátszani kívánt számait, és nyomja meg a Keresés gombot. Továbbá nem csak azt ellenőrizheti, hogy volt-e telitalálatos szelvény egy adott számkombinációval, hanem azt is, hogy volt-e vele bármiféle nyeremény a múltban. Szerencsére fel!

További EuroJackpot statisztikák

További statisztikák is rendelkezésre állnak a lottószelvényünk kitöltéséhez. A Leggyakrabban kihúzottak menüpontban láthatók, hogy mely számokat hányszor sorsolták ki. E statisztika megmutatja, hogy melyek azok az EuroJackpot számok, amik sűrűbben szoktak előfordulni, illetve melyek azok, amik ritkábban.

Leggyakrabban kihúzott számok

A Legrégebben kihúzottak menüpontban láthatók, hogy mely számok voltak utoljára kihúzva, ill. legrégebben. Nagy a valószínűsége, hogy valamelyik közelgő sorsoláson a legrégebben kihúzott számok közül egy vagy több szerepelni fog a nyerőszámok között.

Legrégebben kihúzott számok